Διάλεξη του Δρ. Δημήτρη Αβτζή, Ερευνητή στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, με θέμα “Τα έντομα του περιαστικού Δάσους της Θεσσαλονίκης -παρόν και μέλλον”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Πεύκων ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ συνεχίζοντας να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον την κατάσταση του περιαστικού μας δάσους Σέιχ-Σου, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διάλεξη του

Δρ. Δημήτρη Αβτζή, Ερευνητή στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ”, με θέμα:

“Τα έντομα του περιαστικού Δάσους της Θεσσαλονίκης -παρόν και μέλλον”

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στον αύλειο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (κτήριο Καλογριών), οδός Ζωοδόχου Πηγής 14, Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω Covid-19*.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

 

ΚΥΑ Δ1 α/Γ.Π.οικ. 61940 – ΦΕΚ 4326/Β/2-10-2020: Ανώτατο όριο συμμετεχόντων σε δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις (Ισχύει έως και τις 12 Οκτωβρίου 2020). Εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τίθεται ανώτατο όριο πενήντα (50) συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δημόσια ή κοινωνική εκδήλωση, ανεξαρτήτως του αν αυτή πραγματοποιείται σε ιδιωτικούς ή δημόσιους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και τελετών, όπως γάμων, βαπτίσεων, κηδειών, καθώς και των συνδεόμενων με τις τελετές αυτές δεξιώσεων ή άλλων εκδηλώσεων.

Check Also

Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Νεάπολης-Συκεών – 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2024