Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ προκηρύσσει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ, στα πλαίσια της παρέμβασης του στην πολιτιστική ζωή των Πεύκων, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η φύση στα Πεύκα στη διάρκεια του χρόνου». Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η πλούσια βιοποικιλότητα των Πεύκων.

-Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις αρχές Μαρτίου έως την 30η Νοεμβρίου 2018.

-Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι συμπολίτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας και να στείλουν από 1 έως 5 φωτογραφίες, επεξεργασμένες ή όχι, με σήμανση του τόπου και του χρόνου λήψης (στα Πεύκα).

-Οι φωτογραφίες θα κριθούν από τριμελή επιτροπή φωτογράφων-καλλιτεχνών και οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι θα βραβευθούν (τα συγκεκριμένα έπαθλα θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα).

-Κύριος όρος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες από το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ σε έκθεση στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων. Τα δικαιώματα των φωτογραφιών παραμένουν στην ιδιοκτησία κάθε φωτογράφου δημιουργού. Επίσης οι φωτογραφίες δεν πρέπει να παραβαίνουν κάποιο νόμο και να μην προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

-Το κόστος συμμετοχής είναι 1 ευρώ ανά φωτογραφία, για να εκτυπωθούν οι φωτογραφίες σε μέγεθος Α3 σε ειδικό χαρτί και να εκτεθούν στην έκθεση.

-Οι διαγωνιζόμενοι θα στείλουν τις φωτογραφίες τους ηλεκτρονικά και σε ικανοποιητική ανάλυση στο info@oiko-orama.gr ή κατόπιν συνεννόησης θα δοθούν σε στικάκι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 2310673895 και 6987060201 κ.Ζέτου και 2310674583 και 6945798730 κ.Τσαλίκη.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό.

Check Also

Εκδήλωση για τα 10 χρόνια από το δημοψήφισμα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ Την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 18.30 το Συντονιστικό του …