ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ: Στα μαχαίρια (Knives out)

Η Κινηματογραφική Λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει τις θερινές της προβολές με την ταινία (εξ αναβολής λόγω βροχής)

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

KNIVES OUT (Comedy-Crime-Drama)

ΗΠΑ, 2019

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον
Σενάριο: Ράιαν Τζόνσον
Μουσική: Νέιθαν Τζόνσον
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Μάικλ Σάνον
Διάρκεια: 130 λεπτά

Η υπόθεση τοποθετείται και περιστρέφεται γύρω από την έπαυλη των Θρόμπι, εκεί όπου η ημέρα των 85ων γενεθλίων του συγγραφέα Χάρλαν Θρόμπι θα είναι και αυτή που θα τον βρει να έχει αυτοκτονήσει, αφήνοντας τα μέλη της οικογένειάς του (και πιθανούς του κληρονόμους) και την πιστή του νοσοκόμα στο έλεος μιας έρευνας που διεξάγει ο ιδιότροπος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ του θανάτου του.

Ο Ράιαν Τζόνσον παραδίδει έναν απολαυστικό φιλμικό γρίφο, εμπλουτισμένο με πολιτικό σχόλιο, στην παράδοση των ταινιών μυστηρίου που βασίζονται στα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι, ελπίζοντας – και με την ευχή μας – σε ένα κινηματογραφικό franchise, που θα βρει τον Ντάνιελ Κρεγκ ως άξιο διάδοχο του Ηρακλή Πουαρό.

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο προαύλιο του κτηρίου Καλογριών (Ζωοδόχου Πηγής) με ελεύθερη είσοδο.

Check Also

Σινεμά στα Πεύκα: Το Μαύρο Άλογο (The dark horse)

Η κινηματογραφική λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει τις προβολές της με την ταινία …