ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ: Ανταύγειες σε χρυσά μάτια

Μάρλον και Ελίζαμπεθ… σε πόλεμο

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 30 Αυγούστου το μικρό αφιέρωμα της κινηματογραφικής λέσχης του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ στον μεγάλο ηθοποιό Μάρλον Μπράντο, με την ταινία «Ανταύγειες σε χρυσά μάτια» του Τζον Χιούστον. Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μάρλον Μπράντο, Μπράιαν Κιθ, Τζούλι Χάρις, Γκόρντον Μίτσελ.

Αμαρτωλοί πόθοι, απαγορευμένοι έρωτες και φλογερά πάθη πυρπολούν την οθόνη και το μικρόκοσμο μιας πειθαρχημένης στρατιωτικής βάσης του αμερικανικού Νότου, μέσα από την ιστορία ενός μεσήλικα λοχία που προσπαθεί να καταπιέσει την ομοφυλοφιλία του πίσω από έναν αποτυχημένο γάμο, μέχρι τη στιγμή που η εμφάνιση ενός ελκυστικού στρατιώτη πυροδοτεί καινούργια και καταστροφικά πάθη. Μεταφορά του μπεστ-σέλερ του Κάρσον Μακ Κούλερς, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην πουριτανική αμερικανική ταινία, αν και ήταν «διακριτική», ενώ αποτελεί σφραγίδα του μεγάλου ταλέντου που κατείχε ο Μάρλον Μπράντο.

Η ταινία θα προβληθεί δωρεάν την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 21.00 στον προαύλιο χώρο του κτηρίου των Καλογραιών, πίσω από το Γυμνάσιο Πεύκων (είσοδος επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής).

Check Also

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ: Με κομμένη την ανάσα (Breathless)

Η κινηματογραφική λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει το αφιέρωμα “Γι’ αυτούς που έφυγαν” …