ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για Γενική Συνέλευση και εκλογές

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Σας καλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, με κύριο θέμα τη διενέργεια αρχαιρεσιών σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού 19, 20, 21 και 22.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018,  στις 11 το πρωί, στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων (Ειρήνης 19).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στις 11.00΄ το πρωί, στο πρώην δημαρχείο Πεύκων, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα προσέλθουν (άρθρο 21).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.            Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.            Οικονομικός απολογισμός

3.            Πρόγραμμα Δράσης του Συλλόγου

4.            Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 19)

 

Όσα από τα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το επόμενο Δ.Σ. πρέπει να έχουν εγγραφεί στο σύλλογο τουλάχιστον 4 μήνες πριν την ημερομηνία των εκλογών (άρθρο 9) και να είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η ετήσια συνδρομή, με βάση την απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου το 2011, έχει διαμορφωθεί στα 5 ευρώ. Για τα μέλη μας που χρωστούν πολλά χρόνια το Δ.Σ. αποφάσισε  να υπάρχει η δυνατότητα να ασκήσουν πλήρως τα δικαιώματά τους πληρώνοντας 3 χρόνια.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μία ημέρα τουλάχιστον πριν τις εκλογές με αίτηση προς το Δ.Σ..

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου (info@oiko-orama.gr) ή τηλεφωνικά 6987060201 μέχρι τις 8 μ.μ. της προηγούμενης μέρας της Γ.Σ..

Για να γίνει κάποιος νέο μέλος, με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. και στις εκλογές, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση εγγραφής (αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.oiko-orama.gr) μέχρι μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της συνέλευσης. Αυτό γίνεται για να εφαρμοσθεί το άρθρο 6 του καταστατικού, το οποίο προβλέπει διαδικασία έγκρισης των νέων μελών από το Δ.Σ..

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει, με την ευκαιρία, να τονίσει τη σημασία της συμμετοχής όλων των μελών και των φίλων του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ για την ενίσχυση της δράσης του και την υλοποίηση των καταστατικών στόχων του.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

Η πρόεδρος                                        Η Γεν.Γραμματέας

ΦΑΝΗ ΖΕΤΟΥ                     ΑΝΝΑ ΚΕΧΑΓΙΑ-ΔΟΥΜΑΝΟΓΛΟΥ

Check Also

Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Νεάπολης-Συκεών – 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2024