Παρουσίαση του βιβλίου “ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ” της Άβρας Αυδή  από το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ,  Σύλλογο Κατοίκων Πεύκων

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στο πρώην δημαρχείο Πεύκων, ο Σύλλογος ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου της Άβρας Αυδή “ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ” από τις εκδόσεις Γράφημα, σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η κ.Άβρα Αυδή, φιλόλογος και θεατροπαιδαγωγός, είναι συμπολίτισσά μας και μέλος του συλλόγου μας.

Το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο της  παρουσίασε η ποιήτρια και πεζογράφος κ.Κούλα Αδαλόγλου και αποσπάσματά του διάβασε η κ.Αφροδίτη Ιωαννίδου, ηθοποιός του ΚΘΒΕ και σκηνοθέτης. Η δε κ.Ελένη Παπαδοπούλου, φιλόλογος και συγγραφέας, μας παρουσίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα  “συνομιλία” ανάμεσα στην προσφυγοπούλα Σενέζ, ηρωίδα του βιβλίου και στις τρεις μαθήτριές της, της Β΄Λυκείου, οι οποίες μας διάβασαν τις αντίστοιχες επιστολές τους.

Στο τέλος, προβλήθηκε το βίντεο “Μονοπάτια της θάλασσας” της Visual Artist κ.Μάρθας Γωγάκου, σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση της κ.Σεμέλης Ταγαρά, με την εκφραστική φωνή της συγγραφέα  κ.Άβρας Αυδή.

Το Ωδείο ΣΕΙΡΙΟΣ, πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση, με τον κ.Πάνο Μπουτόπουλο  στην κιθάρα και τις πολύ ταλαντούχες μαθήτριές του Γλυκερία Σερκίδου στο τραγούδι και την Μαρία Παρούση, κιθάρα και τραγούδι, που ενθουσίασαν το κοινό.

Ευχαριστούμε τη συγγραφέα, κ. Άβρα Αυδή, το ΩΔΕΙΟ ΣΕΙΡΙΟΣ, το βιβλιοπωλείο SUBLIME και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ θα  συνεχίσει και με άλλες ενδιαφέρουσες δράσεις και ελπίζουμε να  μας τιμήσετε με την παρουσία σας ξανά.

Check Also

Σινεμά στα Πεύκα: Το Μαύρο Άλογο (The dark horse)

Η κινηματογραφική λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει τις προβολές της με την ταινία …