ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ-Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ συμμετέχει στην Παγκόσμια Κινητοποίηση για το Κλίμα, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και σας καλεί να συμμετάσχετε στη δράση αυτή. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Παγκόσμια
Διαμαρτυρία για το Κλίμα

Θεσσαλονίκη |  29 Νοεμβρίου
Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, 18:00
Άνθρωποι της Γης,

Βρισκόμαστε σε Κλιματική Έκτακτη Ανάγκη και οφείλουμε να κινητοποιηθούμε άμεσα!
Δίνουμε μια μάχη που δεν αφορά πια μελλοντικές γενιές, αλλά τον κάθε ένα από εμάς. Θα σταθεί η ανθρωπότητα στο ύψος των περιστάσεων;

Στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη οργανωθεί συνεργασία ευαισθητοποιημένων ατόμων και ομάδων ώστε να γίνουμε μια δύναμη. Και σας χρειαζόμαστε και εσάς σε αυτή την προσπάθεια.
Η Συνεργατική, από την τελευταία Παγκόσμια Κινητοποίηση στις 27 Σεπτέμβρη, με όλες τις συλλογικότητες και οργανώσεις που στηρίζουν τη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη, έχει πραγματοποιήσει τις διαδικασίες για κατάθεση προτάσεων στο Δήμο Θεσσαλονίκης οι οποίες αφορούν την αντιμετώπιση την αποτροπή της Κλιματικής Κρίσης.
Ξεκινώντας από το Δήμο μας!
 Δρούμε τοπικά γιατί σκεφτόμαστε παγκόσμια, ενώνοντας τις φωνές μας με εκατομμύρια ανθρώπους από ολόκληρο τον πλανήτη για να ακουστεί ένα απλό μήνυμα:
Ακούστε επιτέλους τους επιστήμονες!

Καλούμε όλες τις ομάδες / συλλογικότητες / οργανώσεις, τα Σχολεία και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας που ενδιαφέρονται για την κλιματική καταστροφή να στηρίξουν ή να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Σας καλούμε λοιπόν να δώσετε φωνή στην διαμαρτυρία για την Κλιματική Κρίση την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στο Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, στις 18.00. 
Θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Αριστοτέλους και θα καταλήξει στο άγαλμα του Αριστοτέλη!

Δείτε τα αιτήματά μας
Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαμαρτυρία:
Ελισάβετ Φασούλα – 6983884749  | Δημήτρης Γκλιαγιας – 6976853922
Χρήστος Γκουντινάκος 6977009555
Συντονιστείτε με την εκδήλωση στο Facebook

Check Also

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ: Με κομμένη την ανάσα (Breathless)

Η κινηματογραφική λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει το αφιέρωμα “Γι’ αυτούς που έφυγαν” …