ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ’ ΑΣΤΡΑ

Ξαναβρεθήκαμε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, μετά από τέσσερα χρόνια, εκεί ψηλά στον φιλόξενο χώρο του πάρκου του οικισμού Ακρόπολης, για τη «Γιορτή κάτω από τ’ άστρα», μια εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού, που έγινε παράδοση για τα Πεύκα και συνώνυμη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ.  Ήταν ο φόβος της πανδημίας που μας απέτρεπε μέχρι σήμερα και φέτος τον νικήσαμε κι αυτόν και την πανδημία. Ανακούφιση και χαρά. Και διασκέδαση που δεν έλλειψε (πως θα μπορούσε άραγε), για τους εκατοντάδες καλεσμένους μας, που, όπως πάντα άκουσαν ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Πέτρου Καράλη και τους συνεργάτες του και χόρεψαν μέχρι τις μικρές ώρες της Κυριακής. Και να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε στον μπουφέ με τους μεζέδες και τα ποτά που τιμήθηκαν δεόντως.  Γιατί ως γνωστό “νηστική αρκούδα δεν χορεύει”.

Ο ολιγόλεπτος χαιρετισμός του προέδρου του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ Κωνσταντίνου Μαυρίδη, με τον οποίο καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου μας, δεν διέκοψε, ίσα ίσα ακούστηκε με ενδιαφέρον και το γλέντι συνεχίστηκε αμείωτο.

Η γιορτή τέλειωσε με τις ευχές όλων που επαναλάμβαναν «και του χρόνου με υγεία».

Check Also

Βιβλιοπαρουσίαση του έργου των συγγραφέων ΛΕΝΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ και ΣΙΜΟΥ ΟΦΛΙΔΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Το Δ.Σ. του Συλλόγου  κατοίκων Πεύκων ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου …