Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Συλλόγου ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ,

Εξαιτίας της μη απαρτίας κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, η Γ.Σ. θα γίνει οριστικά την Τετάρτη 19η Οκτωβρίου 2022 στις 7.15 μ.μ. στο πρώην δημαρχείο Πεύκων, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα προσέλθουν (άρθρο 21).

Σας καλούμε λοιπόν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, με κύριο θέμα τη διενέργεια αρχαιρεσιών σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού 19, 20, 21 και 22.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.            Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.            Οικονομικός απολογισμός

3.            Πρόγραμμα Δράσης του Συλλόγου

4.            Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 19)

Έναρξη ψηφοφορίας 9 μμ, λήξη 10 μμ.

Όσα από τα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να είναι υποψήφια για το επόμενο Δ.Σ. πρέπει να έχουν εγγραφεί στον σύλλογο τουλάχιστον 4 μήνες πριν την ημερομηνία των εκλογών (άρθρο 9) και να είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η ετήσια συνδρομή, με βάση την απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου το 2011, έχει διαμορφωθεί στα 5 ευρώ. Για τα μέλη μας που χρωστούν πολλά χρόνια το Δ.Σ. αποφάσισε  να υπάρχει η δυνατότητα να ασκήσουν πλήρως τα δικαιώματά τους πληρώνοντας 3 χρόνια.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μία ημέρα τουλάχιστον πριν τις εκλογές με αίτηση προς το Δ.Σ..

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου (info@oiko-orama.gr) ή τηλεφωνικά 6977261109 μέχρι το βράδυ της προηγούμενης μέρας της Γ.Σ..

Για να γίνει κάποιος νέο μέλος, με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. και στις εκλογές, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση εγγραφής (αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.oiko-orama.gr) μέχρι μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της συνέλευσης. Αυτό γίνεται για να εφαρμοσθεί το άρθρο 6 του καταστατικού, το οποίο προβλέπει διαδικασία έγκρισης των νέων μελών από το Δ.Σ..

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει, με την ευκαιρία, να τονίσει τη σημασία της συμμετοχής όλων των μελών και των φίλων του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ για την ενίσχυση της δράσης του και την υλοποίηση των καταστατικών στόχων του. Το καταστατικό μπορείτε να το διαβάσετε στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.oiko-orama.gr).

 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ ΟΡΑΜΑΤΟΣ,

Με την  απαραίτητη βοήθεια  και στήριξή σας θα δημιουργήσουμε δανειστική βιβλιοθήκη για τα μέλη του ΚΑΠΗ των Πεύκων.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, από τις 7.30 μμ στο πρώην δημαρχείο Πεύκων σας περιμένουμε με τα βιβλία σας!!!

Παράλληλα, θα μπορείτε να συμμετάσχετε και στην Εκλογοαπολογιστική Γεν.Συνέλευση  του Συλλόγου με προτάσεις για δράσεις, για αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα του τόπου μας και φυσικά με την ψήφο σας, για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΙΚΟ ΟΡΑΜΑΤΟΣ, εφόσον είστε μέλη του συλλόγου ή εγγραφείτε εκείνη τη μέρα.

Σας περιμένουμε.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

O πρόεδρος                                       O Γεν.Γραμματέας

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ                           ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Check Also

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης και συγκέντρωση συμπαράστασης των συμπολιτών μας που υπερασπίστηκαν τα δέντρα της Ρωμαϊκής Αγοράς με τα σώματά τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ στηρίζει το “Δίκτυο για το αστικό πράσινο SOSε τα δέντρα” στον …