Ενημέρωση για τις επόμενες δράσεις του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

1.Πέμπτη 15 έως Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Greenwave festival: «Για όλου του κόσμου τα παιδιά»

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο Οικολογικό φεστιβάλ Greenwave festival, που φέτος είναι αφιερωμένο στα παιδιά όλου του κόσμου και θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο δίπλα στο θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχουν οικολογικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, κινήσεις πολιτών και πρωτοβουλίες, που προτείνουν δράσεις και διεκδικούν.

Πλούσιο πρόγραμμα με προβολές ταινιών, συζητήσεις, εκθέσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, δράσεις για παιδιά, παζάρι οικολογικών και βιολογικών προϊόντων, συναυλίες, και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη-Παρασκευή 15/9 & 16/9, 18.00-22.00, Σάββατο 17/9, 11.00-14.00 και 18.00-22.00 και Κυριακή 18/9, 11.00-14.00.

 

2. Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, 7 μ.μ.

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με μουσική…

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε το ταλέντο και τις καλλιτεχνικές δυνατότητες που έχουν παιδιά των Πεύκων σε δραστηριότητες πολιτισμού,  συνδιοργανώνουμε μουσική εκδήλωση με τη Μουσική Σχολή ΣΕΙΡΙΟΣ στη μικρή πλατεία με το Συντριβάνι στα Πεύκα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ..

Θα συμμετάσχουν τα φωνητικά και οργανικά σύνολα της μουσικής σχολής ΣΕΙΡΙΟΣ με την Ελισάβετ Παπαθανασίου, την Μαρία Γεωργίου και τον Στέλιο Φραγκόπουλο.

 

3. Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, 8 μ.μ.

Θερινό Σινεμά: «ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΡΑΤΑ»

Συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής λέσχης με την 3η ταινία του αφιερώματος στην ιταλική σάτυρα, υποψήφιας για Όσκαρ (σπονδυλωτή κωμωδία) «Μοντέρνα Τέρατα», των Μάριο Μονιτσέλι, Ντίνο Ρίζι, Έτορε Σκόλα (Ιταλία, 1977, έγχρωμη, 99′). Παίζουν: Βιτόριο Γκάσμαν, Αλμπέρτο Σόρντι, Ούγκο Τονιάτσι, Ορνέλα Μούτι.

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. στο προαύλιο του κτηρίου Καλογριών (οδός Ζωοδόχου Πηγής, δίπλα στο Γυμνάσιο Πεύκων).

 

Σας περιμένουμε

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

Check Also

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης και συγκέντρωση συμπαράστασης των συμπολιτών μας που υπερασπίστηκαν τα δέντρα της Ρωμαϊκής Αγοράς με τα σώματά τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ στηρίζει το “Δίκτυο για το αστικό πράσινο SOSε τα δέντρα” στον …