Έκτακτοι εμβολιασμοί σε ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

Σας προωθούμε παρακάτω δελτίο τύπου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών για τους δύο έκτακτους εμβολιασμούς που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο.

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

——————————————————

ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Νέος γύρος εμβολιασμών σε ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

♦ Τη Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στις Συκιές και στη Νεάπολη ♦ Οργανωμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητ οποίησης των πολιτών για την ενίσχυση του τείχους ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό

Με έναν νέο κύκλο πραγματοποίησης εμβολιασμών σε ΚΑΠΗ, αλλά την έναρξη εκστρατείας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, συνεχίζει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τον αγώνα και τις παρεμβάσεις του για τον εμβολιασμό της κοινωνίας και την ενίσχυση του τείχους ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.

Για δεύτερη φορά, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρεθούν στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών και στο Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης για τον εμβολιασμό των πολιτών με εμβόλιο Pfizer. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να εμβολιαστούν χωρίς ταλαιπωρία αφού η διαδικασία θα εξελιχθεί χωρίς ραντεβού και με σειρά προτεραιότητας. Συγκεκριμένα οι εμβολιασμοί θα γίνουν:

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 // 9 π.μ.-5 μ.μ.
Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών  –  Μεσολογγίου & Περγάμου 3, Συκιές

ΤΡΙΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 // 9 π.μ.-5 μ.μ.
Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης  –  Κουντουριώτη 29, Νεάπολη

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας σημαντική είναι η συμβολή του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ), το οποίο έθεσε στη διάθεση του ΕΟΔΥ έναν ιατρό και μια νοσηλεύτρια για την υποστήριξη της διαδικασίας, όπως επίσης και όχημα μετακίνησης των στελεχών των Κινητών Μονάδων.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες τα Δημοτικά Πολυϊατρεία των δύο ΚΑΠΗ μετατράπηκαν σε Εμβολιαστικά Κέντρα, στα οποία προσήλθε πληθώρα πολιτών. Κατά το διήμερο 13-14.12.2021 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 251 εμβολιασμοί πολιτών (118 στο Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών και 133 στο Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης), από τους οποίους οι 46 αφορούσαν την πρώτη δόση, οι πέντε τη δεύτερη και οι 200 την τρίτη.

Εκστρατεία ενημέρωσης

Την ίδια ώρα, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών οργανώνει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών προκειμένου να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους για την προστασία τους από τον κορωνοϊό Covid-19. Για το σκοπό αυτό θα διανεμηθεί ενημερωτικό φυλλάδιο τις επόμενες μέρες.

 

Check Also

Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Νεάπολης-Συκεών – 24 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2024