ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ. Λήγει 30 Νοεμβρίου

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ, στα πλαίσια της παρέμβασης του στην πολιτιστική ζωή των Πεύκων, έχει προκηρύξει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Η φύση στα Πεύκα στη διάρκεια του χρόνου». Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η πλούσια βιοποικιλότητα των Πεύκων.

Επειδή στις 30 Νοεμβρίου 2018 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των φωτογραφιών, σας καλούμε να στείλετε τις φωτογραφίες σας.

Σας παραθέτουμε παρακάτω, πάλι τους όρους του διαγωνισμού.

-Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις αρχές Μαρτίου έως την 30η Νοεμβρίου 2018.

-Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι συμπολίτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας και να στείλουν από 1 έως 5 φωτογραφίες, επεξεργασμένες ή όχι, με σήμανση του τόπου και του χρόνου λήψης (στα Πεύκα).

-Οι φωτογραφίες θα κριθούν από τριμελή επιτροπή φωτογράφων-καλλιτεχνών και οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι θα βραβευθούν (τα συγκεκριμένα έπαθλα θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα).

Κύριος όρος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες από το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ σε έκθεση στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων. Τα δικαιώματα των φωτογραφιών παραμένουν στην ιδιοκτησία κάθε φωτογράφου δημιουργού. Επίσης οι φωτογραφίες δεν πρέπει να παραβαίνουν κάποιο νόμο και να μην προσβάλλουν δικαιώματα τρίτων.

-Το κόστος συμμετοχής είναι 1 ευρώ ανά φωτογραφία, για να εκτυπωθούν οι φωτογραφίες σε μέγεθος Α3 σε ειδικό χαρτί και να εκτεθούν στην έκθεση.

-Οι διαγωνιζόμενοι θα στείλουν τις φωτογραφίες τους ηλεκτρονικά και σε ικανοποιητική ανάλυση στο info@oiko-orama.gr ή κατόπιν συνεννόησης θα δοθούν σε στικάκι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 2310673895 και 6987060201 κ.Ζέτου.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό.

Check Also

Σινεμά στα Πεύκα: Το Μαύρο Άλογο (The dark horse)

Η κινηματογραφική λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει τις προβολές της με την ταινία …