Δενδροφύτευση Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με τη Δ/νση Αναδασώσεων και το Δασαρχείο, στα πλαίσια της ανάπτυξης φιλοδασικού πνεύματος, αλλά και της ανάγκης αποκατάστασης διαταραχθέντων δασικών οικοσυστημάτων διοργανώνει δενδροφύτευση την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10 π.μ. στην περιοχή του Σέιχ-Σου, στη Δασική θέση «Λυόμενο».

Το σημείο αυτό βρίσκεται στο δρόμο που πηγαίνει από την περιφερειακή για Φιλίππειο, ανεβαίνοντας δεξιά, υπάρχει μια πινακίδα προς ξωκλήσι Αγ. Βασιλείου και στρίβοντας υπάρχει μια αλάνα. Εκεί θα είναι οι αρμόδιοι που θα κατευθύνουν τον κόσμο προς τα σημεία δενδροφύτευσης.

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ αποφάσισε να στηρίξει τη δράση αυτή και σας καλεί να συμμετάσχετε. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6987060201 ή στο info@oiko-orama.gr. Θα ξεκινήσουμε από το Ρετζίκι στις 9.30 π.μ. από τον Μασούτη.

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

Check Also

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης και συγκέντρωση συμπαράστασης των συμπολιτών μας που υπερασπίστηκαν τα δέντρα της Ρωμαϊκής Αγοράς με τα σώματά τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ στηρίζει το “Δίκτυο για το αστικό πράσινο SOSε τα δέντρα” στον …