Γιορτή για τα Παιδιά

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ, η Γιορτή για τα Παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υπογραφή των Δικαιωμάτων των Παιδιών από τα Ηνωμένα Έθνη. Όπως και πέρυσι θελήσαμε να στηρίξουμε το έργο κάποιας οργάνωσης με παιδιά και καλέσαμε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, για να προβάλλει το έργο του και να το ενισχύσουμε οικονομικά, με το παζάρι τους.

Ανταλλαγή βιβλίων και παιχνιδιών

Τα παιδιά διασκέδασαν με παράσταση Καραγκιόζη, προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας, ρεσιτάλ κιθάρας από τον μικρό Βασίλη Τσακιρίδη και την κ. Μαρίνα Ματσίκου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν βιβλία, παιχνίδια και ρούχα από αυτά που τα ίδια έφεραν. Το στέκι με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών παιδιών που θέλησαν να εκφραστούν καλλιτεχνικά. Ο μπουφές με τα κεράσματα πλούσιος.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, καθώς και του γυμνασίου Πεύκων, για τη συνεργασία τους στην ενημέρωση των παιδιών. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη μας που βοήθησαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο (αντιμετωπίζουν πρόβλημα θέρμανσης) και παρακαλεί και τους συμπολίτες μας εάν υπάρχει δυνατότητα να το πράξουν και αυτοί.

Check Also

“Ευ ζην στον τόπο μου” – Βιώσιμη Πόλη

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ Χρόνια Πολλά με υγεία, ειρήνη, αγάπη. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *