Αντιφασιστική Συναυλία στα Πεύκα

Αθλητική  Ένωση Ρετζικίου

Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων

Ένωση Συλλόγων Γονέων Πεύκων

Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων

ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ Σύλλογος Κατοίκων Πεύκων

Σύλλογος Φίλων Α. με Α. «αλλαΖΩ»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μαζί στα Πεύκα λέμε ΟΧΙ στο Φασισμό, ΟΧΙ στοΡατσισμό, ΝΑΙ στη Δημοκρατία»

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίουστις 7μμ στο Πάρκο της Παλιάς Κοινότητας Πεύκων  οι σύλλογοι των Πεύκων συνδιοργανώνουν  ροκ συναυλία με το συγκρότημα “ΤheDreamers” και έντεχνου τραγουδιού με την μπάντα του Γιώργου Αετόπουλου. Η συναυλία γίνεται για να αφυπνίσουμε τη νεολαία και την κοινή γνώμη εν γένει, για το μόρφωμα  της Χρυσής Αυγής, που αναπτύσσεται  με παράνομες δράσεις  και φτάνειμέχρι και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Εμείς στα Πεύκα ενωθήκαμε και αποφασίσαμε να αναλάβουμε δράση. Ένας βασικός στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να σπείρει τον φόβο στις ψυχές των ανθρώπων. Αποδεικνύουμε ότι δεν φοβόμαστε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Θέλουμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οικοδομήσουμε στην κοινωνία των Πεύκων ένα τείχος απέναντι στη ναζιστική, φασιστική και ρατσιστική ιδεολογία και πρακτική, φωνάζοντας δυνατά όλοι μαζί με μία φωνή «Φτάνει πια!»

Πολεμάμε την  ιδεολογία του μίσους. Τα όπλα που διαθέτουμε  είναι η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η αλληλεγγύη.

Στην κοινωνία των ανθρώπων υπάρχουν όρια, τα οποία θέτει η Δημοκρατία  και τα οποία εμείς ως ενεργοί  πολίτες, είμαστε αποφασισμένοι να τα υπερασπιστούμε.

Check Also

Σινεμά στα Πεύκα: Το Μαύρο Άλογο (The dark horse)

Η κινηματογραφική λέσχη του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ “Σινεμά στα Πεύκα” συνεχίζει τις προβολές της με την ταινία …