Ανοιχτή Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Αγαπητά  μέλη και φίλοι του Οικο-Οράματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Λέσχη Ανάγνωσης του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ σας προσκαλούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 8 μμ στην πρώτη συνάντηση της νέας περιόδου της Λέσχης, αυτή τη φορά στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων, στον 1ο όροφο, καθώς θέλουμε να προσδώσουμε στη συνάντηση αυτή ένα συμμετοχικό χαρακτήρα για όλα τα μέλη μας, αλλά και τους φίλους του βιβλίου.

Η νέα περίοδος στη  Λέσχη μας ξεκινάει μ’ έναν πρώτο τρίμηνο κύκλο συναντήσεων και συζητήσεων με θέμα “Λογοτέχνες δημιουργοί στην πόλη μας”, τους οποίους προσκαλούμε ανά ζεύγη (ποιητής  και πεζογράφος), για να κουβεντιάσουμε μαζί τους για τα βιβλία τους και τη λογοτεχνική τους παρουσία στην πόλη μας.

Πρώτο ζεύγος καλεσμένων-λογοτεχνών, οι κυρίες Χλόη Κουτσουμπέλη και Αρχοντούλα Διαβάτη, ευρύτερα γνωστές και καταξιωμένες.

Μέλη και  φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ και της Λέσχης Ανάγνωσής του, σας περιμένουμε με χαρά σε αυτήν την πανηγυρική  έναρξη των συναντήσεων, που πρώτη φορά γίνεται στα Πεύκα και που αναμένουμε με πολύ  ενδιαφέρον για τα όσα θα πούμε και θα ακούσουμε.

Check Also

Γενική Συνέλευση και Εκλογές του συλλόγου ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ, Εξαιτίας της μη απαρτίας κατά την πρώτη Γενική …