Διάλεξη του Δρ. Δημήτρη Αβτζή, Ερευνητή στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών, με θέμα “Τα έντομα του περιαστικού Δάσους της Θεσσαλονίκης -παρόν και μέλλον”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Πεύκων ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ συνεχίζοντας να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον την κατάσταση του περιαστικού μας δάσους Σέιχ-Σου, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διάλεξη του

Δρ. Δημήτρη Αβτζή, Ερευνητή στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ”, με θέμα:

“Τα έντομα του περιαστικού Δάσους της Θεσσαλονίκης -παρόν και μέλλον”

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στον αύλειο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (κτήριο Καλογριών), οδός Ζωοδόχου Πηγής 14, Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω Covid-19*.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

 

ΚΥΑ Δ1 α/Γ.Π.οικ. 61940 – ΦΕΚ 4326/Β/2-10-2020: Ανώτατο όριο συμμετεχόντων σε δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις (Ισχύει έως και τις 12 Οκτωβρίου 2020). Εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τίθεται ανώτατο όριο πενήντα (50) συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δημόσια ή κοινωνική εκδήλωση, ανεξαρτήτως του αν αυτή πραγματοποιείται σε ιδιωτικούς ή δημόσιους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και τελετών, όπως γάμων, βαπτίσεων, κηδειών, καθώς και των συνδεόμενων με τις τελετές αυτές δεξιώσεων ή άλλων εκδηλώσεων.

Check Also

Σκέψου και δράσε για το Περιβάλλον! Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στον Δήμο μας

Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και παραλαβή ογκωδών στην πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα. Μπορούμε πλέον να …