Γενέθλια ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ 2016

22 χρονια ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ – Τα γενέθλια του συλλόγου

Με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συνέπεσαν φέτος τα 22α γενέθλια του συλλόγου μας, που γιορτάστηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία στον όμορφο χώρο πρασίνου, στο κάτω μέρος της Αγίας Τριάδας,. Ήταν μια ζεστή μέρα, αλλά η σκιά που μας πρόσφεραν τα θαυμάσια πλατάνια μας βοήθησε να απολαύσουμε τη μέρα και να χαρούμε με τους φίλους και τα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Γευτήκαμε τις νοστιμιές που είχαν την καλοσύνη να μας προσφέρουν οι συμπολίτες μας και τα καλοψημένα σουβλάκια που με μεράκι και υπομονή ετοίμασε ο Νίκος Δένης και ο Αναστάσιος Χατζηιωαννίδης, προσφορά του συλλόγου μας.

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να ζητήσουμε από τους παρευρισκόμενους να «στολίσουν» με ευχές και προσδοκίες για τον τόπο μας το αυτοσχέδιο δέντρο που φτιάξαμε από ξερά κλαδιά και που ελπίζουμε να τροφοδοτήσουν όχι μόνο σκέψεις και προβληματισμούς, αλλά και δράση. Μια μικρή συμβολική μας πράξη για την ημέρα αυτή ήταν το φύτεμα ενός δέντρου, μιας μουσμουλιάς, που ελπίζουμε να μεγαλώσει και να γεύονται τους καρπούς της όσοι και όσες επισκέπτονται την περιοχή αυτή. Να πούμε ότι κάναμε μια μικρή προσπάθεια για χρήση λιγότερου πλαστικού φέτος και ελπίζουμε του χρόνου να τα καταφέρουμε καλύτερα.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που βοήθησαν στο στήσιμο και ξεστήσιμο της όλης εκδήλωσης, την εξαιρετική οκταμελή ορχήστρα των δασκάλων που αφιλοκερδώς μας ψυχαγώγησε και μας συγκίνησε με τις φωνές, τη μουσική και τα τραγούδια της. Επίσης, ευχαριστούμε το σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τη χορηγία του και το δήμο για την παραχώρηση του χώρου.

Check Also

Βιβλιοπαρουσίαση του έργου των συγγραφέων Λένας Καλαϊτζή και Σίμου Οφλίδη

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου κατοίκων Πεύκων ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ,  διοργάνωσε μια …