10ο Sail for Pink – Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

10o Sail for Pink

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2008 από γυναίκες που είχαν βιώσει την εμπειρία του καρκίνο του μαστού, με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» που εδρεύει στην Αθήνα.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και συμβουλευτική τόσο των γυναικών που πάσχουν όσο και των μελών των οικογενειών τους. Επιπλέον, συμβάλλει στην απομυθοποίηση του καρκίνου και στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Για 10η χρονιά το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνει τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, το 10ο SAIL for PINK,

την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

στο άγαλμα του Μεγ. Αλέξανδρου (Νέα Παραλία)

στις 10 π.μ.

Η καθεμιά/νας μπορεί να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις. Δηλώνοντας τη συμμετοχή της/του με τη συμβολική δωρεά των 6 ευρώ στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», παίρνει μια συλλεκτική μπλούζα ή ένα συλλεκτικό βραχιόλι.

 

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις ως σύλλογος, εφόσον υπάρξουν συμμετοχές.

Έτσι, όσες και όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, σας παρακαλούμε να το δηλώσετε έως την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και μέγεθος μπλούζας ή βραχιολιού στο μέιλ του συλλόγου (info@oiko-orama.gr) ή στο τηλέφωνο 6984765975 (Φανή Ζέτου). Τα χρήματα θα τα δώσετε κατά την παραλαβή του υλικού.

Μόλις μάθουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα σας ενημέρωσουμε με μέιλ.

Το Δ.Σ. του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

Check Also

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην είσοδο των Πεύκων.

Στον οικισμό Πεύκων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, στον κόμβο Κ6 εγκαταστάθηκε σύμπλεγμα κεραιών κινητής τηλεφωνίας της …