ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ επανέρχεται στο θέμα του συνεπιβατισμού που προβλήθηκε στο τεύχος 58-Μάρτιος 2011 του ΠΕΥΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ. Ξεκινώντας το φθινόπωρο και με την κρίση να παρατείνεται, η ιδέα της συν-μετακίνησης επιβάλλεται άμεσα.

Εάν, λοιπόν, θέλετε να βρείτε συνεπιβάτη ή να μεταφερθείτε με κάποιον άλλο, στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ (info@oiko-orama.gr) για να δηλώσετε τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο, διάθεση οχήματος, συνήθη ώρα μετακίνησης και προορισμό. Για όσους συμπολίτες δε διαθέτουν ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, το Δ.Σ. σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Πεύκων εξασφάλισε πίνακα ανακοινώσεων, όπου αναγράφεται «ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ – ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΙΣΜΟΣ» και βρίσκεται στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου. Εκεί μπορείτε να αφήσετε το γραπτό  σας σημείωμα με τα στοιχεία σας, τον προορισμό σας κλπ., και να διαβάσετε όσων άλλων επιθυμούν να βρουν συνεπιβάτη.

Φοιτητές και εργαζόμενοι, μπορείτε να διευκολυνθείτε στη μετακίνησή σας προς και από την πόλη. Δοκιμάστε το. Το κόστος του καθενός σε χρόνο ελάχιστο, το κέρδος που θα προκύψει θα είναι τεράστιο για τον καθένα ξεχωριστά και για όλους μαζί.

 

Check Also

SCHOOL@ΡΙΚΙ το περιοδικό του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

SCHOOL@ΡΙΚΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΥΚΩΝ Μαζί με το τέλος της σχολικής χρονιάς κυκλοφόρησε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *