Πρόσκληση για ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών στο ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου σας καλεί στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα τη διενέργεια αρχαιρεσιών σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού 19, 20, 21 και 22.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015,  στις 7 το πρωί, στο πρώην Δημαρχείο Πεύκων (Ειρήνης).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 το απόγευμα, στο πρώην δημαρχείο Πεύκων, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα προσέλθουν (άρθρο 21).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.            Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.            Οικονομικός απολογισμός

3.            Πρόγραμμα Δράσης του Συλλόγου

4.            Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 19)

 

Όσα από τα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το επόμενο Δ.Σ. πρέπει να έχουν εγγραφεί στο σύλλογο τουλάχιστον 4 μήνες πριν την ημερομηνία των εκλογών (άρθρο 9) και να είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η ετήσια συνδρομή, με βάση την απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου το 2011, έχει διαμορφωθεί στα 5 ευρώ. Για τα μέλη μας που χρωστούν πολλά χρόνια το Δ.Σ. αποφάσισε  να υπάρχει η δυνατότητα να ασκήσουν πλήρως τα δικαιώματά τους πληρώνοντας 3 χρόνια.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μία ημέρα τουλάχιστον πριν τις εκλογές με αίτηση προς το Δ.Σ., εκτός εάν η Γενική Συνέλευση αποφασίσει διαφορετικά (άρθρο 22).

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου (info@oiko-orama.gr) ή τηλεφωνικά 6987060201 μέχρι τις 8 μ.μ. της προηγούμενης μέρας της Γ.Σ..

Για να γίνει κάποιος νέο μέλος, με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. και στις εκλογές, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση εγγραφής (αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.oiko-orama.gr) μέχρι μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της συνέλευσης. Αυτό γίνεται για να εφαρμοσθεί το άρθρο 6 του καταστατικού, το οποίο προβλέπει διαδικασία έγκρισης των νέων μελών από το Δ.Σ..

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει, με την ευκαιρία, να τονίσει τη σημασία της συμμετοχής και συμπαράταξης όλων των μελών και των φίλων του ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑΤΟΣ στην κατεύθυνση της υλοποίησης των καταστατικών πρωτοβουλιών του, καθώς στη σημερινή συγκυρία, μια τέτοια συμπαράταξη είναι προϋπόθεση της όποιας επιτυχίας.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η πρόεδρος ΦΑΝΗ ΖΕΤΟΥ

Η γραμματέας ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΗ

 

Check Also

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο τα τελευταία χρόνια επιβιώνει οριακά. Φέτος, λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *