Μουσική Εκδήλωση “Ρυθμοί της γης”

Στις 10 Μαίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κολεγίου Δελασάλ, το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με τον ΟΠΟΑΝΓ του Δήμου Πεύκων, διοργάνωσε μουσική παράσταση με Αφροκουβανέζικους ρυθμούς και μελωδίες, με σολίστα τον Άρη Παπανικολάου.

Ο καλλιτέχνης μας μύησε σε μουσικές φόρμες που προέκυψαν από συναισθήματα, όπως ο συλλογικός ολοφυρμός, η έξαψη και η μοναξιά και οδήγησαν σε μουσικές γλώσσες και μελωδίες αναπόσπαστα συνδεδεμένες με την κίνηση, το ρυθμό και το χορό.

Την  πρωτοποριακή αυτή παράσταση παρακολούθησαν πάνω από 150 θεατές που παραβρέθηκαν και εντυπωσιάσθηκαν από τα άγνωστα γι αυτούς ακούσματα συμμετέχοντας συχνά και οι ίδιοι στα δρώμενα της σκηνής. 

Το ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν, τον ΟΠΟΑΝΓ για τη συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης, τους χορηγούς «Μουσικό Σχολείο Σείριος» και «Seman sa, Scientific Energy Management» και βεβαίως το κολέγιο Δελασάλ που μας διέθεσε δωρεάν την καταπληκτική αίθουσα των εκδηλώσεών του.

Η μουσική παράσταση «Ρυθμοί της Γης» είναι μια από τις πολλές δραστηριότητες που υλοποιεί και θα συνεχίσει να το κάνει ο σύλλογος μας, στα πλαίσια της παρέμβασης του στα πολιτιστικά και περιβαλλοντικά δρώμενα της πόλης μας.

Check Also

Βιβλιοπαρουσίαση του έργου των συγγραφέων ΛΕΝΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ και ΣΙΜΟΥ ΟΦΛΙΔΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Το Δ.Σ. του Συλλόγου  κατοίκων Πεύκων ΟΙΚΟ-ΟΡΑΜΑ σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *